GALLERIES
    TILLBAKA
    HEM

    Fina ord från kunder

    Oavsett vad man letar efter. En bra film på fredagskvällen, ett trevligt ställe att äta på eller en duktig fotograf, så kan det vara bra att ta del av andras upplevelser. Här nedan kan ni läsa några ord från mina tidigare kunder om hur de upplevde att bli fotograferade av mig, och vad de kände när de fick sina bilder.

    Ø1
    NYFÖDD / OLIVIA
    Ø2
    FAMILJ / ANGELICA + VIKTOR
    Ø3
    NYFÖDD / LINA + JOHN
    Ø4
    GRAVID / NICOLE
    Ø5
    FAMILJ / ELINA

    Vi träffade Anna tidigt en morgon för att hon skulle fotografera oss tillsammans med vår nyfödda dotter. Som alltid möts vi av ett härligt leende och den underbara energi Anna för med sig.

    Något som vi båda tyckte kändes väldigt bra var att Anna lyckades hålla fotograferingen väldigt naturlig och avslappnad. Det kändes aldrig obekvämt att stå framför kameran, vilket också syns i bilderna - ett magiskt resultat!

    Anna har en otrolig förmåga att fånga ögonblick och få ner det på bild. Hon är grym och vi kunde inte varit mer nöjda med bilderna.

    Anna var så duktig under hela fotograferingen. Mycket proffsig, även med barnen. Hon fick dem att slappna av på ett fantastisk sätt! Trots feber och frusna små kroppar lyckades hon trolla fram leenden och nyfikna ögon. Hon fick oss alla att känna oss avslappnade och fick fram ett naturligt resultat, precis som vi önskade.

    Hennes bilder speglar hennes personlighet. Så mycket värme och kärlek! En vacker dag när vi gifter oss är Anna ett självklart val till att få föreviga vår stora dag. TACK!

    Anna har verkligen öga för detaljer och lyckas fånga det vackra i de små ögonblicken! Med sin varma personlighet fick hon hela familjen, inklusive treåringen, att känna sig avslappnade framför kameran. Vi kunde inte blivit mer nöjda och kan starkt rekommendera henne! Tack bästa Anna!

    När jag kom till Anna och frågade om hon kunde tänka sig att försöka fånga bandet mellan en mamma och hennes ofödda barn så kunde jag aldrig föreställa mig hur fint det skulle bli. Hon lyckas fånga den exakta känslan.

    Hon fick mig att känna mig bekväm, lugn och guidade mig när det behövdes. Hennes lugn gjorde mig lugn. Anna har ett öga för detaljer och kan fånga ögonblicken som man vill rama in. Tack!

    Anna är en otroligt begåvad och professionell fotograf som lyckas fånga en känsla genom sina bilder på ett sätt och med en stil och färgskala som passar mig perfekt.

    Jag älskar alla bilder på mig och mina barn som hon tog och det är något som kommer få hänga på väggen troligtvis resten av livet! Så tack Anna för att du förevigade det för mig och för det fina bemötandet vi fick!