GALLERIES
    TILLBAKA
    HEM
    Om mig

    Vem är jag egentligen? Jag själv skulle svara följande på den frågan; jag är en kreativ, glad och jordnära kvinna som älskar fotografering. Och människor. Och historierna bakom.

     

    ” För mig handlar fotografering om att fånga ögonblick. Att föreviga det som är precis där och då.  Sekunder som fladdrar förbi och som aldrig någonsin kommer tillbaka. Men som vi heller aldrig vill glömma. ”

     

    För mig är det en gåva att få ta del av just er unika historia. tror på det goda, det vackra och det personliga i mötet med människor. Jag gör allt för att fånga era mest speciella ögonblick.  Jag tror på kärlek och känslor. På fjärilar i magen. Och framförallt tror jag på att ha roligt.

    Ni kan förvänta er att jag gör mitt yttersta för att er upplevelse ska bli så bra som möjlig. Jag vill inte göra er till något som ni inte är. Enskild eller tillsammans med den eller de som betyder mest vill jag fånga det som är just du, ni. Er personlighet, kemi och det ni känner. Då blir det som allra bäst, om ni frågar mig.

    Låt oss skapa magi tillsammans.